Fest-arrangementer

illustrationer/fugl_2.png
Dit livs fest

Gode fester varer ikke en enkelt dag eller aften; de lever videre i minderne og i samtalerne med gode venner længe efter, I har sagt tak for nu. Når du vælger at holde din fest på en af Hjejlebådene, har du allerede støbt det solide fundament, som gør festen til en sikker succes. 

Du får en bådfører og en servicemedarbejder med i aftalen, når du lejer en båd. Med andre ord er det dig, der sætter kursen og bestemmer tempoet, under kyndig vejledning fra de gode og dygtige folk. Du er velkommen til at medbringe din egen mad og vin til dine gæster. Hvis du hellere vil overlade det praktiske til os, hjælper vi dig gerne med at sammensætte den helt rigtige menu – både når det gælder mad, vin og ikke mindst underholdningen. Vi har gode samarbejdspartnere og mange års erfaring.

Du bestemmer selv, hvordan du sammensætter din fest, og du skal være hjertelig velkommen til at trække på vores mange års erfaringer. Det kan du gøre ved at ringe til os på 86820766. I mellemtiden kan du i ro og mag kigge på de forskellige både og deres indretning og finde den båd, der passer bedst til dit arrangement.

Bryllupper

Kan du forestille dig noget mere romantisk end at tage på sejltur i de smukkeste omgivelser? Nej, vel. Tilsæt nu jeres bedste venner og jeres familier – så bliver det ikke bedre.

Dagen kan skrues sammen på mange måder. I kan f.eks. vælge at få serveret bryllupskagen og et glas vin eller en kop kaffe ombord på en af bådene efter jeres vielse. I kan holde hele den store fest ombord. I kan også vælge at nyde velkomstdrinken, mens I bliver sejlet hen til jeres fest, hvis I holder den på en af restauranterne langs søen. 

Gør dagen endnu mere uforglemmelig – vi hjælper jer hellere end gerne med at fejre kærligheden

Fødselsdage, jubilæer og andre fester

Mens båden glider langsom gennem vandet i de skønneste omgivelser, kan du nyde en god middag i salonen. Se derefter solen gå ned og sæt gang i festen med musik og dans i tusmørket. De intime rammer er med til at gøre aftenen helt uforglemmelig – både for dig og dine gæster. 

Det er også muligt at leje bådene om dagen. Det er oplagt, hvis du og dine gæster vil sejles hen til en af anløbsbroerne, hvor der er en flot vandrerute, eller hvis I ønsker at sejle rundt, mens I nyder jeres velkomstdrinks, for derefter at gå i land ved en af de hyggelige restauranter langs søerne.

Ombord på flådens største både, Hejren og Mågen, er der musikanlæg, som du kan bruge under middagen. Anlæggene kan også spille op til dans, men hvis du ønsker, at musikken skal være meget høj, kræver det, at du medbringer dit eget udstyr, eller beder os om at skaffe det til dig.

Firma- eller foreningsudflugt

Når I skal styrke samarbejdet i jeres virksomhed eller forening, lære hinanden bedre at kende, eller holde et vigtigt møde, er Hjejlebådene de helt rigtige rammer at gøre det i. Hvis der står teambuilding på programmet, er det oplagt at gøre ophold ved anløbsbroer rundt omkring og afvikle forskellige aktiviteter, før I igen samles på båden. Skal der holdes taler eller indlæg, er der lydanlæg ombord.

I bestemmer selv, hvordan dagen skal tilrettelægges, men vi hjælper jer selvfølgelig gerne godt på vej. Ring til os og hør mere om de mange muligheder for en dag, der bliver ved med at sidde fast i jeres tanker og kroppe, længe efter I afmønstrer og er tilbage bag computerskærmene.