Sommer og Sørøversjov

Der er dømt sørøversjov og hygge for hele familien, når turbåden fra henholdsvis Silkeborg og Ry er bemandet af en vaskeægte sørøverpige hver onsdag i sommerperioden uge 27-33.

 

På denne udflugt for hele familien får børnene udleveret en sørøvertest, og med nysgerrighed og et vågent øje skal de besvare gåderne undervejs på turen. Bliver svarene godkendt af bådens sørøverpige, venter der en lille skat til den søde tand. 

Bådene sejler fra henholdsvis Silkeborg kl. 10.00 og Ry kl. 10.30, og når man ankommer til Himmelbjerget, er der rig mulighed for, at familien kan drage på skattejagt op af det mægtige bjerg. Bådens sørøverpige hjælper gerne med at sende store og små på Geocachingskattejagt på vej op til bjergets top. En dejlig dag med familieoplevelser midt i naturen.

Klar Pirat Start - Der er minder i sigte! 

Aktivitet for børnedamilie Sørøversejlads

Klik ind på ”Find og book sejlads” – vælg hvilken onsdag din familie ønsker at drage på sørøversjov -  vælg afgangen kl. 10.00 fra Silkeborg eller afgangen kl. 10.30 fra Ry – og book dine billetter. 

Der gøres opmærksom på at det kun er sejlturen til Himmelbjerget at der er sørøversjov og derfor ikke er det samme program som i efterårsferien.