Rute og nonstop

Verdens ældste hjuldamper, Hjejlen fra 1861, er selvfølgelig Hjejleselskabets helt store attraktion. Men udover Hjejlen råder Hjejleselskabet over en perlerække af historiske skibe, der hver år sejler med tusinder og atter tusinder af gæster fra Silkeborg og Ry.

Der er et utal af muligheder for at komme ud at sejle med Hjejlebådene uanset om du ønsker at sejle fra Silkeborg eller Ry. Du kan vælge de længere ture, hvor du kan stå af og på ved anløbsbroerne eller du kan tage på en 1 times nonstop tur fra Silkeborg. Uanset hvilken tur du tager på, får du en helt enestående oplevelse, hvor du kan se de fantastiske villaer, der ligger ned til søerne, medens båden sejler i noget af Danmarks smukkeste natur.

I en stressende hverdag er en sejltur en unik mulighed for koble fra. Her kan du i fred og ro samle tankerne og nýde sejlturen. Du kan se villaer, en varieret og utrolig smuk natur og masser af fugle og andre dyr. Ombord på båden kan du købe øl, vand, kaffe og lidt sødt til kaffen.  

For børnene er det altid en oplevelse at komme ud at sejle - ikke mindst hvis der er en is i vente på havnen eller på Himmelbjerget, hvor der iøvrigt er en stor legeplads og masser af mulighed for at få brændt noget energi af. Der er også mulighed for at købe en kombibillet, der giver ret til at sejle med Hjejlebåden og adgang til ferskvandsakvariet Aqua.

Du kan se meget mere om turene ved at klikke på undermenuerne.

Hjejlen med flere