Kombi-billet med AQUA

illustrationer/hjejlen.png
Kombi-billet med Aqua

Hyggen fra en sejltur med en af Hjejlebådene kan forlænges på mange måder. En af dem er ved at besøge AQUA Akvarium og Dyrepark, som har sin egen anløbsbro, hvor I kan stå af, når I sejler med rutebådene.

I AQUA Akvarium og Dyrepark er der vild natur og mange forskellige dyr. Du kan altid lokke gode historier ud af dyrepasserne, mens du hjælper dem med at fodre dyrene. Blandt beboerne hos AQUA er blandt andre en sød Odder, en vaskebjørn der godt kan lide at lege og søde, små vildsvineunger. Du kan også møde storke, hugorme og årets nyhed, som er de mest nuttede dådyr.

I rørebassinet kan børn, og andre nysgerrige sjæle, få lov til at ae fisk, som er magen til dem, du så da I kom sejlende med båden dertil. Det kildrer i fingrene, når du fodrer dem, men det er sjovt. Bagefter kan du fortsætte rundt blandt de mange udstillinger, som strækker sig over hele 4 etager. Hvis du tør, er der også et mørkeakvarie.

Udenfor finder du en sjov vandlegeplads, en tarzan-bane og en fin natursti, og når I bliver sultne kan I enten spise jeres egen medbragte mad eller købe noget lækkert i caféen, Fodrebrættet.