Hjejlens Venner

illustrationer/hjejlen.png
Hjejlens venner

Hjejlens venner er en vennekreds, der er etableret for at støtte Hjejleselskabet. Som medlem af Hjejlens venner betragter vi dig som ambassadør for alle de smukke og sjove oplevelser i Silkeborg Søhøjlandet. Derudover er du med til at sikre, at Hjejlen, og hendes historiske søsterskibe, bevares til glæde for kommende generationer.

Medlemsskabet koster 300 kr. om året og giver dig 1 fribillet til en rute- eller nonstop-sejlads efter eget ønske. Medlemsskabet følger kalenderåret og gælder dermed fra 1/1 til 31/12. Det løber indtil du opsiger det.

Lige meget om du sejler med Hjejlebådende alene eller sammen med andre, skal du have en wauw-oplevelse, som rækker langt ind i din sjæl. Intet mindre. Du skal mærke historiens vingesus og naturens larmende stilhed, mens du kobler fra og nyder turen.

Bliv medlem allerede idag

Du bestiller dit medlemskab ved at ringe til os på +45 8682 0766 eller ved at besøge os på vores kontor på Sejsvej 2. Du kan også bestille dit medlemsskab ved at indbetale kr. 300 på registreringsnummer 7170 kontonummer 200468-1(Jyske Bank). Husk at oplyse navn, adresse og e-mailadresse.

Velkommen ombord.