Dit livs fest

Skal du fejre en mærkedag, er Hjejlebådene en helt unik mulighed for at give dig selv og dine gæster en ekstraordinær oplevelse. Du kan holde festen ombord eller gøre sejladsen til en del af din fest. Mulighederne er talrige.

Bryllupper

Der er vel næppe noget mere romantisk end at tage på en sejltur med sine gæster, når vielsen er gennemført. Måske skal bryllupskagen indtages ombord eller gæsterne skal have et glas vin eller en kop kaffe. Eller måske ønsker I at blive sejlet til een af restauranterne ved søerne. Vi kan hjælpe jer med at gøre dagen til en uforglemmelig oplevelse. Ring til os og hør nærmere.

billeder/bryllup-ombord1.jpg

Fester

Du kan gøre din fest til en dag, som dine gæster aldrig glemmer ved at leje en Hjejlebåd. Som udgangspunkt lejer du båden med skibsfører og en servicemedarbejder, og kan selv arrangere mad og drikkevarer. Og vi opkræver ingen form for proppenge eller andet. Men vi kan også hjælpe dig med at finde den restaurant, der kan levere den mad og måske de vine, som du ønsker. Der er et musikanlæg ombord, så med mindre musikken skal være meget høj, kan du anvende det, Du bestemmer selv, hvordan du sammensætter din fest, men vi giver selvfølgelig gerne råd og vejledning, så det er bare at ringe til os. Under fanen "Bådenes indretning" kan du i ro og mag se meget mere om bådene og finde den båd, der passer til dig.

billeder/fest-ombord.jpg

Firma- eller foreningsudflugt

Hjejlebådene den perfekte ramme til årets firmatur eller til foreningen, der vil på en udflugt . Uanset om det skal være en udflugt eller bare nogle hyggelige timer sammen er det en uforglemmelig oplevelse at sejle på søerne. I kan sammensætte dagen, som I vil. I kan lægge til ved anløbsbroerne og lave events eller I kan blot sejle rundt og nyde de fantastiske omgivelser. Skal der holdes taler eller indlæg, er der højtaleranlæg ombord. Ring til os - vi giver jer gerne gode råd om de utallilge muligheder. 

billeder/udflugter.jpg