Bådenes indretning

Ønsker du at holde et møde eller fejre en mærkedag er Hjejlebådene en fantastisk mulighed. Vi har både i alle størrelser og til alle behov. Turen rundt på Silkeborgsøerne byder på noget af Danmarks smukkeste natur og sikrer de perfekte rammer for brylluppet, den runde fødselsdag, firmaudflugten eller familiesammenkomsten.
Sejl en rundtur mens middagen nydes og snakken går inde i bådens salon. Giv arrangementet et frisk pust med en vandretur fra en af anløbsbroerne langs søerne eller servér velkomstdrinks for dine gæster ombord, inden I sættes af ved én af de hyggelige restauranter langs søerne.

 

Max

Bord-pladser

 

 

Hjejlen

165

0

 

Kig indenfor

Hejren

200

70 – 90

Indretning

Kig indenfor

Mågen

120

120

Indretning

Kig indenfor

Rylen

100

42

Indretning

Kig indenfor

Ternen

  85

38

Indretning

Kig indenfor

Falken

  46

25

Indretning

Kig indenfor

Tranen

100

0

 

Kig indenfor

Turisten (Ry)

100

42

 Indretning

Kig indenfor


Bemærk

  • Hvis du følger linket ”Indretningstegninger” kan du se en skitse over bådenes saloner. Her kan du blandt andet se bordenes placering og størrelse.
  • Hvis du følger linket ”Kig indenfor” vil du komme på en rundtur på bådene. Her har du mulighed for i ro og mag at bestemme dig for, hvilken båd der passer til netop dit behov. Ved at bevæge musen kan du se, hvordan båden ser ud.
  • På Hejren kan der opsættes buffetborde. Hvis buffetbordene sættes op, kan der som maksimalt sidde 70 gæster ved bordene. Hvis buffetbordene ikke anvendes til buffet, kan der sidde ca. 90 gæster i salonen.
  • Mågen er opdelt i 2 dæk. På øverste dæk kan der sidde 64 gæster ved borde, medens der kan sidde 56 gæster ved borde på nederste dæk.
  • Man kan leje bådene som et tomt selskabslokale og medbringe egne mad- og drikkevarer eller få en restauration til at levere forplejning på båden.

Ring til os på telefon 8682 0766 og hør nærmere om mulighederne.