Bliv medlem af Hjejlens Venner

Hjejlens venner er en vennekreds, der er etableret for at støtte Hjejleselskabet. Siden 1861 har Hjejlen A/S sejlet med turister på Silkeborgsøerne med S/S Hjejlen, der er verdens ældste hjuldamper, assisteret af en flåde af historiske skibe. 

Ved at støtte Hjejlens venner er du med til at sikre, at Hjejlen og de øvrige historiste skibe bevares til glæde for de kommende generationer. 

Medlemsfordele

Som medlem får du 1 fribillet til en årlig rute- eller nonstop sejlads på Hjejlebådene. Du vil modtage nyhedsmail med specielle sejlader, konkurrencer m.v. og du får et flot bevis på, at du deltager i Hjejlens Venner.

Hvad koster det

Et personlig medlemskab koster kr. 300. Medlemskabet er gældende for kalenderår 1/1 - 31/12. Medlemskabet løber indtil det opsiges ved henvendelse til Hjejleselskabet.

Bliv medlem allerede idag

Du kan ringe og bestille dit medlemskab på telefon 8682 0766. Du er også meget velkommen til at besøge os på vores kontor på Sejsvej 2.

Hvis du ønsker det, kan du endvidere købe et medlemskab ved at indbetale kr. 300 på registreringsnummer 7170 kontonummer 200468-1 (Jyske Bank). Husk at oplyse navn, adresse og mailadresse.